SLUTSPEL I SBL DAM!

När vi ser tillbaka på den här grundserien så kan vi snabbt notera att vi har haft många höga toppar – vi har varit med och utmanat de lagen som är högst upp i tabellen och gjort jobbet mot lagen under oss. 

Tillsammans har vi kunnat överträffa förväntningarna som sattes på oss innan säsongen och Coach Mady har lyckats sätta en grund där spelare får förutsättningarna att utvecklas och samtidigt tävlar vi på högsta nivå! 

Nu kommer slutspelet!! Norrköping är ett lag med stor kultur – de regerande mästarna – en finare utmaning kan vi inte få! De har mer storlek än oss så det kommer sättas höga krav på att vi spelar på vårt sätt – med högt tempo – där vi kan utnyttja vår snabbhet mot deras större tjejer. Vi går in i slutspelet med tre raka vinster! Vi jobbar – vi kämpar – vi gör det på ett Alviks-sätt! Mot semi-final!”

23 MARS KL 18.30 Norrköping-Alvik SVT PLAY Norrköping Arena
25 MARS KL 14.00 Alvik-Norrköping Brännkyrkahallen

Alla tar sig till Brännkyrkahallen den 25 mars! Alviks Damlag behöver allt stöd som finns! Vi fyller hallen och skriker oss hesa!!!

GO ALVIK!

Rulla till toppen