USM-OMGÅNG 4 & 3 I ÅKESHOVSHALLEN

Äntligen är det dags för USM igen! Basket är för alla – med låga trösklar och högt i tak. En boll och en korg är det enda som behövs – oavsett årstid eller förutsättningar. Vi är den mest jämställda lagsporten och bidrar till jämlikhet och inkludering i samhället. Basket är inte som andra sporter – basket är attityd, kultur och ett sätt att leva. Vi är den tredje mest intressanta sporten bland unga mellan 15 och 29 år – en idrott på stark frammarsch.

DU15 och DU19 spelar sina matcher i Åkeshovshallen i helgen, så alla som vill heja fram våra tjejer till Final four, kommer till Åkeshov i helgen!

Daniel Nilo som tillsammans med Mady Mahdy coachar DU19 säger så här om helgen;
“Nu kör vi! USM matcher är alltid värdefulla. Här får vi en kombination av våra basketligan-tjejer tillsammans med basketettan-tjejerna. Vi ser fram emot att visa upp vad vi kan och allt vi har jobbat på sen senaste omgången i USM. Tillsammans jobbar vi kontinuerligt med att få upp tempot samtidigt som vi är smarta och tar beslut som vi hela tiden känner gynnar oss! Vi vet att vi har förutsättningarna för att spela den snabbaste och roligaste ungdomsbasketen i landet – förhoppningsvis får vi visa det nu!”

DU15s spelprogram hittar du HÄR!
DU19s spelprogram hittar du HÄR!

Kom till Åkeshovshallen och stötta DU15 & DU19!

Det spelas även andra USM-matcher för våra Alviks lag. DU16, DU17 & HU16 ska också kriga om att ta sig vidare till Final Four den 5 maj i Uppsala.
DU16 spelar i Uppsala, DU17 spelar i Fryshuset och HU16 spelar sina matcher i Vällingbyhallen.

DU16s spelprogram hittar du HÄR!
HU16s spelprogram hittar du HÄR!
DU17s spelprogram hittar du HÄR!

LYCKA TILL!!

Rulla till toppen