FÖRÄNDRINGAR I ALVIK BASKET

Vi tackar Mikael Wester för ett gediget uppdrag som Sportchef i Alvik Basket. 

Det är med blandade känslor jag emottagit beskedet att Micke väljer att lämna sin roll som Sportchef efter denna säsong. Tråkigt för oss kollegor men också med full förståelse att han nu behöver fokusera på sin civila karriär och familj. 

Micke har varit en starkt bidragande orsak till att vi tagit steg närmare våra målsättningar och vision denna säsong, med sin kompetens och erfarenhet har han varit en ovärderlig resurs i vårt arbete. 

Det är däremot oerhört glädjande att Micke fortsatt kommer finnas kvar i föreningen, både som ledare och bollplank framåt. Glädjande för Alvik och för mig personligen. Fokus nu innan säsongen är slut, och Micke lämnar sin roll, är att avsluta säsongen på bästa vis och tillsammans sätta grunderna inför kommande. 
– Stefan Barenthein Klubbchef 

Alvik står idag på en väldigt stark grund med ett grymt gäng på kansliet under Stefans ledning och en engagerad styrelse.

Jag lämnar rollen som sportchef efter säsongen, men jag lämnar inte föreningen. Jag kommer att finnas kvar som en ideell resurs både som ledare och som bollplank i sportsliga frågor.

Alviks starka organisation har gjort ett svårt beslut lite lättare, när jag konstaterat att mitt civila liv och mina företag kommer kräva mer av min tid efter sommaren.

Vi har sedan en tid arbetat med att sätta pusselbitar för nästa säsong, och innan jag slutar mitt uppdrag som sportchef, så kommer vi att jobba stenhårt med att få många bitar på plats och göra säsongen 2023/2024 till något alldeles extra. 
– Micke Wester

Tack Micke!

Rulla till toppen