Alvik Basket på BeFore.

Idag deltog Alvik Basket på BeFore: Multiplier event på Gymnastik- och idrottshögskolan. 

Ida Fredman var Alviks representant & delade med sig av praktiska erfarenheter från Alviks arbete med bland annat spelarrådet. 

BeFore är ett treårigt Erasmus+ projekt i samarbete med Dublin City University (Irland), Universidad de Murcia (Spanien) och European Network of Sport Education (Österrike). Projektet syftar till att utveckla forskningsbaserade utbildningsinsatser för idrottsledare, tränare, utbildare och ansvariga inom idrotten samt bidra till stärkt kompetens och förmåga att stoppa och förebygga mobbning.

Vi åhörare fick ta del av den senaste forskningen om mobbning inom idrotten. Mycket intressant! 

Ida Fredman var briljant- tydlig & ärlig kring hur vi jobbar med trygga utvecklingsmiljöer som utgår från ett barnrättsperspektiv men också ärlig i vilka utmaningar som finns & vad vi som förening kan göra bättre. 

Fantastiskt bra jobbat Ida!

Rulla till toppen