VÄLKOMMEN TILL ALVIK BASKET MARRE!

Vi är otroligt glada att Michael ansluter till Alviks Herrlag, en grym basketspelare och fantastisk förebild för alla spelare i Alvik Basket! 

”Jag är taggad på att komma igång med nya laget, träffa grabbarna och ta mig ann den här utmaningen tillsammans med Alvik Basket. Jag hoppas också kunna vara en förebild för de yngre spelarna och guida dem. Tror jag kommer trivas med laget och staden! Vi ses i Åkeshov!” – Michael Axelsson Kaltak 

” I am very happy to have Marre in the team, he will be our cornerstone in the paint. A player of his quality and experience will provide us with leadership to set the baseline. Dominate and protect the rim should be a fact, but his game gives us more dimensions with his 3pt shot and ability to generate. A top and adaptable profile for our squad.” – Xavi Hernandez Head coach 

GO ALVIK!

Rulla till toppen