VÄLKOMMEN TILL ALVIK BASKET XAVI!

”Jag är jätteglad att vi kommit överens med Xavi som Headcoach för vårt Herrlag kommande säsong. Xavi har flera års erfarenhet av basket på högsta nivå och han kommer vara en viktig del i vår framtida utveckling av Herrlaget. Xavi kliver in redan nu och börjar jobba med laget vilket skapar bra förutsättningar att tidigt lägga en bra grund för laget och dess målsättningar kommande säsong. Xavi lockades även av möjligheten att tillhöra en stor förening med många lag och kunna bidra med sina kunskaper även bland dem vilket vi verkligen välkomnar ” – Stefan Barenthein Klubbchef

Alvik’s dimension is noted as soon as you enter the Gym. Hundreds of greenhouse made players and ambitious leaders who closely follow the development of their players every day. With a great foundation set in the tradition of any great brand it was easy to choose where I should get involved, Stefan’s leadership has made me feel confident in my decision. I share the vision and values ​​of the organization that has facilitated my integration, also thanks to a wonderful team work that reinforces my enthusiasm to take on this new challenge, continue Mikael’s good work and expand the growth curve, contributing to achieve the goals of the Club. Lots of fun ahead on this journey.” -Xavi Hernandez Head Coach Alviks Herrlag

GO ALVIK!

Rulla till toppen