LOTTA VESILUOMA FÖRLÄNGER!

Vi är otroligt glada att Lotta förlänger med Alviks Damlag, en grym basketspelare och fantastisk förebild för alla spelare i Alvik Basket! 

”Det kändes naturligt att fortsätta i Alvik och jag är väldigt taggad inför kommande säsong. Det tog ett tag för mig att anpassa mig till den nya miljön men det har känts bättre hela tiden. Allt känns väldigt bra just nu och jag ser fram emot att få jobba vidare med Mady och de andra spelarna i laget!” – Lotta Vesiluoma

”Vi är glada att Lotta förlänger med oss, som utvecklats väldigt bra under säsongens gång och har gett oss mycket stabilitet både i anfall men främst i försvaret där hon varit mycket viktig. En bra förebild för våra yngre spelare och oerhört omtyckt i laget och klubben.”
– Mady Mahdy Head Coach 

GO ALVIK!

Rulla till toppen