VÄLKOMMEN TILLBAKA TILL ALVIK BASKET!

Vi är otroligt glada att Amanda ansluter till Alviks Damlag, en grym basketspelare och fantastisk förebild för alla spelare i Alvik Basket! 

”Det är oerhört kul att Amanda signat med Alvik. 
Jag har haft förmånen att coacha henne två år i Uppsala och med Amanda får vi allt och lite till. 
En otroligt stark, tävlingsinriktad spelare med bra inside/outside spel, returtagare samt försvarare. 
Det är en spelare som motståndarna fruktar men som man gläds av att ha med i sitt lag.” 
– Mady Mahdy Head Coach 

”Alvik vill satsa på att ta sig tillbaka till toppen, och jag vill vara med på den resan! Jag gillar att spela för Mady, jag känner att han litar på mig och jag lita på honom. Det är en skön stämning i hallen och kul basket. Sen är jag väldigt taggad på att spela på hemmaplan igen framför familj och vänner! 
Det kommer bli en grymt kul säsong” 
– Amanda Tivenius

GO ALVIK!

Rulla till toppen