ALICE CURMAN FÖRLÄNGER!

Vi är otroligt glada att Alice förlänger med Alviks Damlag, en grym basketspelare och fantastisk förebild för alla spelare i Alvik Basket! 

”Alice är en kämpe och ger alltid 100% i alla situationer. I år har hon även utvecklat sina färdigheter och tränat på sina utvecklingsområden där hon kommer ta kliv även kommande säsong. Positivt är att Alice kommer spela EM i Damer U18 där hon kommer få bra motstånd och ytterligare erfarenheter.” 
– Mady Mahdy Head coach

”Den gångna säsongen har varit både rolig och utvecklande, jag är tacksam att i år igen få möjligheten att representera Alviks damlag. Jag ser fram emot att fortsätta bygga från förra säsongen med Mady och laget och hoppas kunna bidra till en framgångsrik säsong.” 
– Alice Curman 

GO ALVIK!

Rulla till toppen