VÄLKOMNA TILL ALVIKS HERRLAG!

Vi är otroligt glada att Ludde & Adam ansluter till Alviks Herrlag. Två grymma basketspelare och fantastiska förebilder för alla spelare i Alvik Basket! Det här är två spelare som börjat i Alviks Växthus och nu tar klivet upp, fantastiskt kul! 

”It feels great and at the same time it is a great responsibility to incorporate such young players into the dynamics of our team. Ludvig & Adam are two talents who have responded very well to each challenge presented in practices, without a doubt they will be able to find their place in our dynamic.
Two fearless players that will bring us freshness and competitiveness.” 
– Xavi Hernandez Head coach 

”Jag ser väldigt mycket fram emot säsongen med Alviks Herrlag. Med coach Xavi och ytterligare spelarförvärv tror jag på en riktigt bra säsong! Jag hoppas och tror att jag kommer att kunna bidra till laget med mitt skytte och försvarsspel. 
– Ludvig Prytz

”Jag är väldigt glad över att få vara med i Alviks Herrlag nästa säsong och ser det som en jättebra chans att utvecklas så mycket som möjligt genom att spela med äldre grabbar. Jag hoppas på att kunna hjälpa laget så mycket som möjligt med bra spel, hårt försvar och positiv energi. Jag tror att vi kommer kunna nå vårt mål om vi jobbar som ett lag.”
– Adam Lindahl 

GO ALVIK!

Rulla till toppen