BASKET OCH HÖSTSKOJ

Lägret är den perfekta höstlovsaktiviteten för alla barn födda 2011-2017. I avgiften ingår lunch, mellanmål, T-shirt samt alla aktiviteter vi gör. Först till kvarn med anmälan och betalning gäller. 

För att skapa en trygg miljö för barnen, där de känner sig sedda och välkomna, delar vi in dem i mindre grupper första dagen utifrån deras ålder. På morgnarna samlas vi och pratar lite om vad som kommer att hända under dagen. Varje dag har ett nytt tema, t ex dribbling, och under dagen blandas basketmoment med lekar. 

Vi har aktiviteter 09.00 till 15.00 varje dag men det går bra att lämna från 08.30 och hämta fram till 15.30. En slags basketinspirerad fritidsverksamhet under lovet

Basket- & Höstskoj är vårt basketläger för det lite yngre lirarna. Samtidigt som vi tränar basket, kommer vi leka och utöva vår idrott under enkla former för att stimulera utövande och träning.

Under lägret
På morgnarna samlas vi och pratar om vad som kommer att hända under dagen. Varje dag har ett nytt tema, t ex styrka och balans, bollbehandling eller skott och under dagen blandas basketmoment med lekar. Vi kommer att hålla igång ungefär kl 9-15 varje dag men det går bra att lämna från 08.30 och hämta fram till 15.30.

Våra Ledare
För att skapa en trygg miljö för barnen, där de känner sig sedda och välkomna, delar vi in dem i mindre grupper första dagen utifrån deras ålder. Ledare på lägret är äldre spelare, unga coacher och ett par mer erfarna coacher aktiva inom klubben. Ledarna arbetar med tydliga instruktioner anpassat för grupp och spelare. De äldre grupperna kommer att ha ett större fokus på detaljer och progression medan de yngre grupperna lär sig grundläggande teknik.


När: 
Vecka 44. Tisdag 1/11 – Fredag 4/11. Kl 09:00-15:00 (Går bra att lämna från kl 08.30 och hämta fram till kl 15.30)

Plats: Stora Mossens Idrottshallar 

Kostnad: 1750 kr

I avgiften ingår luncher, mellanmål, t-shirt samt alla aktiviteter vi gör. 

Anmälan
Anmälan ska vara kansliet tillhanda senast 25 oktober. 

Frågor?
För eventuella frågor kontakta mady(at)alvikbasket.nu

Rulla till toppen