GÖTEBORGS BASKETFESTIVAL

2021

Under Kristi Himmelsfärdshelgen går Göteborgs Basketfestival av stapeln, i år 13-16 maj. Alvik Basket har länge åkt till Göteborg och spelat Basketfestivalen som en säsongsavslutning och gemensam aktivitet för många av våra lag. Även om läget just nu är väldigt ostabilt ser vi fram emot de läger och turneringar som planeras hållas i vår och sommar och vi får göra vårt bästa för att vara så förberedda det går. 

Här vinner och förlorar vi. Vi skrattar och gråter. Vi hänger, åker berg-och dalbana på Liseberg, äter glass, hejar på varandra, lära känna varandra, lär oss av varandra. Och vi gör det som en enda stor alviksfamilj.  Den perfekta avslutningen på säsongen!

NÄR
13-16 maj

RESA
Uppdateras med uppgifter om avresa samt hemresa så fort vi vet mer, antingen buss eller tåg. 

MAT 
Samtliga mål (förutom dit.och hemresa) ingår, frukost, lunch och middag. Söndagen är det endast frukost som bjuds, då behöver man fickpengar för att köpa egen lunch. Mat på vägen ner eller på väg hem ingår ej, utan måste köpas av spelarna. Räkna även med fickpengar för eventuella lagaktiviteter.

Alla Alviks lag kommer att äta på Katrinelundsgymnasiet.

LOGI 
Sova i skola på hårt underlag. Information om vilka skolor respektive lag kommer bo på uppdateras senare. 

ANMÄLAN OCH BETALNING
Turneringen kostar 2 950 kr. Då ingår minst fyra matcher, resa, mat (helpension, 10 måltider), logi, gratis transporter i Göteborg samt flera andra aktiviteter. Information om övriga erbjudanden gällande cupkort uppdateras så snabbt information finns tillgänglig. 

SPELARE

Anmälan till årets Göteborgsturnering skall vara oss tillhanda senast 28 mars.  Avgiften är på 2 950:- Vi vill gärna att ni avvaktar med betalning tills ni mottagit en faktura från oss. Den kommer skickas ut så fort vi vet om turneringen blir av eller inte. Återbud efter den 26 april måste styrkas med läkarintyg och då får man tillbaka 1500 kronor. 

COACHER OCH LAGFÖRÄLDRAR
Två ledare (coacher eller lagföräldrar) åker gratis per anmält lag som är minst 8 spelare. T.ex. kan flickor 08 Ålsten som åker med två lag registrera två ledare som åker gratis per anmält lag. 

Alternativ för ledare/föräldrar som vill åka med utöver de 2 per lag
Endast resa t/r till Göteborg- 900 :-
Endast Cupkort (mat tors-lör samt buss/spårvagn inom Göteborg ons-lör)- 1080 :-

Inkommer anmälan efter 28 mars kan inte plats garanteras. Kontakta Paula, paula@alvikbasket.nu vid eventuella frågor. Vi vet som sagt inte hur det kommer se ut i maj men vi hoppas på att få avsluta säsongen med en riktigt härlig turnering och avslutning på säsongen med massor alvik-kids, ledare och föräldrar!

Rulla till toppen