HÖSTLOVSCAMP

Detta läger arrangeras för första gången och har som absolut högsta mål att jobba med individuell utveckling och att förbättra varje deltagares basketfärdigheter. Träningen kommer vara intensiv och basket- samt fyorienterad. Varje spelares ambition kommer vara det som sätter gränser för hur mycket var och en kommer lära sig under veckan.

Denna camp sträcker sig till tjejer och killar födda 2012-2008 och vi kommer dela in grupper i en EB-nivå för födda 2011-2012 samt en ungdomsnivå för födda 2008-2010 där båda grupperna har liknande upplägg. Lägret är öppet för spelare våra spelare och för de som vill sätta en hög nivå i sin basket.

TRÄNINGSUPPLÄGGUnder de tre dagarna kommer vi ha 6 basketpass och 3 fyspass. Lägret kommer fokusera mycket på spelförståelse och fundamental individuell teknik. Vi vill hjälpa till att bygga en bas för riktigt hög nivå av spelare.

I schemat tillkommer ett teoripass, där vi kommer prata om vikten av bl.a. kost och sömn för att nå framgång och hur man med sin inställning kan förbereda sig för att nå sina mål. Det kommer vara ett fysiskt och mentalt ganska krävande schema där deltagarna behöver förbereda sig både innan och under lägret för att få ut så mycket som möjligt.

DATUM31 okt – 2 novInskrivning första dagen 08.30 (sedan start 09.00 övriga dagar)

Avslut varje dag 15.00

PLATSLägret kommer hållas i Åkeshovshallen.Där har vi tillgång till två träningshallar, motionssal och konferensrum. Allt för att göra lägret riktigt bra.

LEDARELedare från våra ungdomsled samt spelare från vårt Dam- och Herrlag. Samt externa specialtränare.

MÅLTIDERLunch mellan basketträningarna samt mellanmål kommer ingå varje dag.

LÄGERKOSTNADDagläger: 1750 kr. I det ingår, förutom träningar, föreläsningar och lunch + mellanmål även t-shirt. 

Sista dag för anmälan är den 26 oktober. 

Frågor?För eventuella frågor kontakta mady(at)alvikbasket.nu 

Rulla till toppen