Ludde Skills Camp

Ludde Skills Camp (LSC) arrangeras för tredje året i rad och har som absolut högsta mål att jobba med individuell utveckling och att förbättra varje deltagares basketfärdigheter.

Träningen kommer vara krävande, intensiv och det är upp till varje deltagare att göra det mesta av träningstiden. Varje spelares ambition kommer vara det som sätter gränser för hur mycket var och en kommer läsa sig under veckan.

Vi sträcker oss till tjejer och killar födda 2004-2009 och har mycket höga krav på våra coacher och tränare att leverera träningar på toppnivå. 

Lägret planeras och arrangeras tillsammans med Ludvig Håkanson, som inte bara är en av de största talanger som kommit från Alvik Basket, utan en av de mest framträdande spelarna i svensk basket idag.

Ludde kommer från Alviks framgångsrika P96-lag, men flyttade redan som 15-åring (2011) till Barcelona och en av Europas främsta basketakademier. Där gjorde han sig snabbt ett namn för framtiden och är fortfarande den yngsta spelare som deltagit i en tävlingsmatch för Barcelonas herrlag. Nu spelar Ludde i Bilbao Basket (ACB, Spanien) och han är en av grundpelarna i svenska landslaget.

Ludde har jobbat extremt hårt för att komma han är idag och vill genom LSC ge tillbaka till ungdomar, samt visa både att det är möjligt, men även vilken väg man kan ta för att nå dit man vill. 

TRÄNINGSUPPLÄGG
Under de fyra dagarna kommer vi ha 8 basketpass och 4 fyspass. Innehållet under veckan kommer anpassas efter rådande restriktioner. 
Lägret kommer fokusera mycket på spelförståelse och fundamental individuell teknik. Vi vill hjälpa till att bygga en bas för riktigt hög nivå av spelare.

I schemat tillkommer två teopripass, där vi kommer prata om vikten av bl.a. kost och sömn för att nå framgång och hur man med sin inställning kan förbereda sig för att nå sina mål. Det kommer vara ett fysiskt och mentalt ganska krävande schema där deltagarna behöver förbereda sig både innan och under lägret för att få ut så mycket som möjligt.

Vi kommer efter lägret dela ut pris till de deltagare som har föregått med bäst exempel under träningar och aktiviteter.

DATUM
21-24 juni
Inskrivning första dagen 09.00
Avslutning sista dagen 15.00

PLATS
Lägret kommer hållas i Stora Mossens Idrottshallar.
Där har vi tillgång till två träningshallar, löpbanor, gym och konferensrum. Allt för att göra lägret riktigt bra.
 

LEDARE
Efter hand kommer vi presentera de ledare som blir klara för lägerveckan 2021!

MÅLTIDER
Lunch mellan basketträningarna samt mellanmål kommer ingå varje dag.
 
LÄGERKOSTNAD
Deltagaravgiften är 2 200 kr. I det ingår, förutom träningar, föreläsningar och lunch + mellanmål en läger t-shirt. Sista dag för anmälan och betalning är söndag den 23:e maj.


Frågor?
För eventuella frågor kontakta Paula(at)alvikbasket.nu

Rulla till toppen