NYSTARTSLAG

Pojkar och flickor födda 2016

Är du född 2016 och är intresserad av att testa på världens roligaste sport?

Vi erbjuder roliga träningar som fokuserar på glädje, motoriska grunder samt såklart en hel del studs med basketbollen. Grunden kommer fortsatt vara basket- och rörelseförståelse.

Vi kommer erbjuda träningar i Ålstensskolan, Smedslättsskolan, Abrahamsbergsskolan,  Olovslundsskolan, Bromma Kyrka, Ängby och Äppelviksskolan. 

När vi vet mer kommer information publiceras nedan om vilka lag som startar var och vilka träningstider dessa har. Vår rekommendation är att välja det lag som ligger närmast där ni bor, då kidsen förhoppningsvis kommer fortsätta spela under många år och således spela med andra barn som bor i samma område.

Som förälder i Alvik Basket förväntas du vara delaktig i ditt barns aktiviteter. Vi har föräldramöten där närvaro är given, både för att få koll på vilka andra som spelar i laget och bygga en gemenskap, men även för att stötta ledarna (som är ideella) administrativt med olika saker som behövs göras runt ett lag.

Att vilja hjälpa föreningen ett par timmar per säsong med olika insatser hoppas vi alla ser som en självklarhet i en ideell förening.

Om du har du några frågor, kontakta gärna mady@alvikbasket.nu  
08-870410.

Rulla till toppen