POA

Prata om allt

I Alvik Basket har vi Elin och Lars, våra Prata Om Allt-personer (POA-personer). Uppgiften som våra POA har är att finnas till hands om någon i vår förening – ung, gammal, spelare, ledare eller förälder – upplever eller ser något som inte känns okej.

Det kan exempelvis handla om att det är dålig stämning i laget, att det finns synpunkter på coachens uppförande, att någon känner sig utanför, att det förekommer taskiga kommentarer på Facebook eller att någon utsätts för sexuella trakasserier. Oavsett om det är något som känns bara lite jobbigt eller jättejobbigt, så är alla välkomna att ta kontakt med våra POA.

Du kan ringa våra POA när som helst om det gäller saker som får dig att inte trivas i vår förening, i skolan eller hemma. 

Våra POA Elin Olander och Lars Jacobsson är båda tränare i vår klubb, och är personer som vi hyser stor respekt och stort förtroende för. De utbildas även av Olof Risberg, psykolog med stor erfarenhet av barn som hamnat i svåra situationer. 

Alla, precis alla, ska trivas i Alvik Basket. Det är vårt mål.

Ibland kan det vara svårt att veta vad som är ett brott, en kränkning eller bara ett oskönt beteende. Här kan du läsa mer om det: 

TRYGG BASKET

Alla, precis alla, ska trivas i Alvik Basket. Det är vårt mål.

Elin Olander

076 – 106 44 91
elinolander@hotmail.com

Lars Jacobsson

070 – 780 22 55
lasse.jacobsson@gmail.com

Rulla till toppen