ALVIK SKILLS CAMP

HÖSTLOV

COACHER JOHAN ANDERSSON, SPELARE FRÅN ALVIKS DAM- OCH HERRLAG
Alvik Skills  Camp har som absolut högsta mål att jobba med individuell utveckling och att förbättra varje deltagares basketfärdigheter. Träningen kommer vara krävande, intensiv och det är upp till varje deltagare att göra det mesta av träningstiden. Varje spelares ambition kommer vara det som sätter gränser för hur mycket var och en kommer lära sig under veckan.

Vi sträcker oss till tjejer och killar födda 2004-2009 och har mycket höga krav på våra tränare att leverera träningar på toppnivå.

TRÄNINGSUPPLÄGG
Under de tre dagar som lägret arrangeras kommer vi ha 5 basketträningar, 3 fyspass och 1 pass med matchspel. Lägret kommer fokusera mycket på spelförståelse och fundamental individuell teknik. 

Det kommer vara ett fysiskt och mentalt ganska krävande schema där deltagarna behöver förbereda sig både innan och under lägret för att få ut så mycket som möjligt.

Vi kommer efter lägret dela ut pris till de deltagare som har föregått med bäst exempel under träningar och aktiviteter.

Mer information kommer, nedan förra årets info.

DATUM
27 – 29 oktober
Första dagen är det inskrivning kl 09.00 och vi slutar 15.30. De andra dagarna är schemalagda melan 08:30 – 15.30.

PLATS
Lägret kommer hållas i Stora Mossen.
Där har vi tillgång till två träningshallar, fysträning utomhus samt konferensrum. Allt för att göra lägret riktigt bra.

MÅLTIDER
Lunch mellan basketträningarna samt två mellanmål kommer ingå varje dag.

LÄGERKOSTNAD
Deltagaravgiften är 1 200 kr. I det ingår, förutom träningar, föreläsning och lunch + mellanmål, även en läger t-shirt.

Sista anmälningsdag är söndag 11: oktober. Det är ett begränsat antal spelare på max 50 st så först till kvart med anmälning och betalning gäller. Det går utmärkt att dela uppbetalningen, kontakta oss på kansliet så löser vi det.

Rulla till toppen